NIEUWE CURSUS VOGELS MET NADRUK OP VOGELTREK, en WINTERGASTEN DICHTBIJ HUIS 

Binnenkort zal je opnieuw alles kunnen bijleren over tal van vogelsoorten van dichtbij huis, waarbij we dit keer vooral de trek bij vogels belichten en eens nagaan waarom en hoe ze dat doen, welke soorten we hier in het najaar kunnen verwachten en welke tenslotte komen overwinteren

Een hele boeiende boterham dus waarbij vogelkenner en natuurgids Eddy Gadeyne, naar jarenlange gewoonte, opnieuw uw gast zal zijn met niet alleen talrijke schitterende en unieke beelden, maar u ook met leuke en boeiende verhalen zal wegwijs maken in de wondere wereld van onze vogels in al hun gewoonten en gevederte.
Wat hebben trekvogels gemeen met ruimtevaarders, waarom trekken sommige vogels liever 's nachts en andere juist overdag ?
En wat zijn de gevaren die ze tegen komen tijdens een soms ellenlange reis van wel 10 000 kilometer ?
Of wist je dat er zelfs vogels bestaan die hun hele leven lang gewoon in de lucht blijven en daarvoor wel 5 miljoen kilometer vliegen tijdens hun leven ?

Dit en nog veel veel meer staat op het programma van 3 boeiende vertelavonden vanaf WOENSDAG 2 OKTOBER in Merelbeke, en er zal ook minstens één excursie gekoppeld worden aan deze reeks.
Heel veel redenen dus om opnieuw deel te nemen aan deze nieuwe reeks voor JONG EN OUD en zowel BEGINNERS als GEVORDERDEN ...

data: 2 en 23 oktober , 6 november, excursie datum nog te bepalen

inschrijven via mail :

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


kostprijs : 40 euro leden VOC en 45 euro niet leeden VOC ( prijs is voor de 3 avonden en excusrsie in) .

Deel dit artikel

VOC Merelbeke

Liedermeersweg 14
9820 Merelbeke
Tel 09 230 46 46


Alle dagen open van 8u tot 22u