VOGELS DOORHEEN ONZE BIOTOPEN EN DE SEIZOENEN  DOOR EDDY GADEYNE

OOK ZIN OM EEN LEUKE EN BOEIENDE CURSUS VOGELS TE BELEVEN ??

BINNENKORT ... IN MERELBEKE

VOGELS DOORHEEN ONZE BIOTOPEN EN DE SEIZOENEN  DOOR EDDY GADEYNE

 

Binnenkort, voorjaar 2019, kan je weer volop komen genieten van een bijzonder boeiende en ontspannende CURSUS VOGELS DICHTBIJ HUIS in 3 delen waarbij vogelkenner en “oude rot in het vak” Eddy Gadeyne u alles zal leren over onze vogels dichtbij huis en onze natuur. Hij zal tijdens deze avond alle soorten belichten die je in je tuin, onze parken en bossen, én open veld kan waarnemen.

Zowel prachtige beelden als geluidsopnames komen deze keer aan bod en Eddy zal veel aandacht besteden aan de veldherkenning en levenswijze van tal van vogelsoorten.

Wilde je ook zo graag eens onze mezen en vinken leren herkennen ? Of wilde je wel eens weten hoe het lied van onze Zwartkop en Geelgors klinken ?

Meer dan 50 soorten zullen ruimschoots aan bod komen

Tijdens deze mini cursus bekijken we de vogels vanuit hun diverse biotopen en leefwereld; en laten we de vier seizoenen van onze gematigde streken zegevieren met prachtig beeldmateriaal van vele topfotografen dat speciaal voor deze cursus door Eddy werd geselecteerd ...

Kortom een cursus om te komen bijwonen en voor elke echte vogelliefhebber, zowel de beginner als iets gevorderde : SCHRIJF JE VANDAAG IN VOOR DEZE UNIEKE GELEGENHEID om onze vogels in woord en beeld en de nodige klanken en sfeermomenten te leren kennen en herkennen: schrijf snel in, plaatsen beperkt!

Eddy wil u graag zijn meer dan 40 jaar veldervaring op een ontspannen én tegelijk boeiende en passionele wijze bijbrengen want vogels kijken is een passie ...

Hopelijk tot binnenkort! 

 

Waar: Natuureducatief centrum Waterrijk ;  Verlorenbroodstraat 106 A 9820  Merelbeke

 

Wanneer: woe 20, 27/03 en 03/04; gevolgd door een buitenexcursie op za ochtend 13/04

 

Inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

VOC Merelbeke

Liedermeersweg 14
9820 Merelbeke
Tel 09 230 46 46


Alle dagen open van 8u tot 22u