Het VOC bestaat al jaren, en door de jaren heen hebben we al heel wat mensen mogen ontmoeten. En met de nieuwe website proberen we een mooi overzicht te krijgen over al onze vrijwilligers. In het begin zal het een beetje zoeken worden om iedereen te centraliseren, maar eens dit werkje achter de rug is, kunnen we pas echt van start gaan.

 

Reeds ophaalder?

Heb je reeds aan het VOC laten weten in het verleden dat je bereidbaar bent om een dier op te halen in jouw streek?  Dan zijn de gegevens die we hadden van jou reeds opgenomen in ons systeem. Je kan deze steeds nakijken via jouw profielpagina, en eventueel wijzigen.

Indien wij je een login toekenden, dan is dit in het formaa voornaam + eerste letter familienaam. Dus voor Piet Janssens wordt dit dan pietj. En als wachtwoord werd je postcode genomen.

 

Vrijwilliger?

Ben je reeds vrijwilliger, of wens je dit te worden? Registeer je dan zeker op onze site. Daar kan je veel nuttige informatie vinden om mee te werken bij het VOC. En dan krijgen wij ook een beter zicht op wie je bent, en wat je kan betekenen voor het VOC.

 

 

Mocht dit niet lukken, neem dan gerust contact op met onze webmaster (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Hij helpt je dan zo snel mogelijk op het goede pad.

 

 

Deel dit artikel